TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu

Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu

İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Caddesi No25 Çerkezköy/Tekirdağ
Vizyon
Yaşadığımız coğrafyada olumlu değişiklikler yapacak motivasyona sahip, ufku geniş kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleri ile birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş hayat boyu öğrenen Yaratılanı "Yaratan´dan" ötürü sevebilen dünyayı bir laboratuar olarak gören insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan nitelikli fertler ve mutlu nesiller yetiştiren bir eğitim kurumu olmak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi aile ortamı sıcaklığında akademik yönden ve kültürel açıdan örnek ve öncü birey olarak yetiştirerek ilgi yetenek ve kabiliyetlerine uygun olarak bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır. Öğrencilerimizin içindeki manevi gücü açığa çıkarmak, potansiyellerini etkili kullanmalarını sağlayarak üretken, başarılı, kendinden emin, sorgulayan sınırlarını bilen, milli ve manevi değerlere, insan haklarına ve çevreye saygılı, çözüm odaklı dünyaya karşı sorumluluk bilincini taşıyan şuurlu bir gelecek yetiştirmek.
Başarılar
FUTSAL KÜÇÜK ERKELER İLÇE ŞAMPİYONLUĞU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLK MEZUNLARIMIZI VERDİĞİMİZDE İLK BAŞARILARIMIZI AKADEMİK ALANDA ELDE ETMİŞ OLACAĞIZ.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
BAŞLANGIÇ:09:00 BİTİŞ : 16:50
İNGİLİZCE VE ARAPCA
Ulaşım
İL MERKEZİNE: BELEDİYE VE ŞİRKET OTOBÜSLERİ , İLÇE MERKEZİNE: BELEDİYE OTOBÜSLERİ VEYA YÜRÜYEREK
ÇERKEZKÖY İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
İL MERKEZİNE : 63 KM İLÇE MERKEZİNE:1 KM
Sportif Etkinlikler
VOLEYBOL, FUTBOL VE FUTSAL TAKIMLARI İLE YARIŞMALARA KATILAN OKULUMUZ, OKUL İÇERİSİNDE FARKLI YARIŞMALAR İLE ETKİNLİKLERİ SÜRDÜRMEKTEDİR.
4007 ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.
OKULUMUZUN AR-GE EKİBİ ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRMEKTEDİR.